október 19.
Nándor

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ!
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Gundellel tér vissza az Áll az alku
Ősszel újra indul a TV2 emblematikus vetélkedője, az Áll az alku. A gameshow házigazdája Gundel Takács Gábor lesz, akinek neve több, mint tíz éve összeforrt a táskás játékkal.

Az októberben 20. születésnapját ünneplő TV2 újra elhozza minden idők egyik legnépszerűbb hazai televíziós vetélkedőjét, az Áll az alkut. A csatornának sikerült megállapodást kötni a Gundel Takács Gábort képviselő NuMuvee produkciós irodával, így újra feltűnik a TV2 képernyőjén a legendás játékmester.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta, hogy egy hosszú tárgyalás-sorozat eredményes lezárásaként sikerült erre a műsorra leszerződni. Mivel az Áll az alkut Gundel Takács Gábor vitte sikerre, ezért a TV2 számára hatalmas öröm, hogy 2017-ben is vele láthatják a nézők.
Az Áll az alku népszerűségének Gundel Takács Gábor és a rejtélyes bankigazgató személye mellett az is a titka, hogy a műveltség mellett a szerencsén is múlik a győzelem. A számozott táskák idén is több tízmillió forintot rejtenek, tehát a tét óriási. A műsort az IKO Műsorgyártó készíti.

alku.pngGundel Takács Gábort a Magyar Televízió 1994 és 1999 között futó Játék határok nélkül, a Danubius Rádió Cappucino című műsorából és sportközvetítésekből ismerhette meg az ország. Ezt követően számos műsorban vendégeskedett, majd 2004-ben a TV2-n megkapta az Áll az alkut. 2007-ben váltott, a köztévén számos kvízműsor és a 2014-15-ös Játék határok nélkül köthető a nevéhez. 2017 óta független televíziósként dolgozik.

2017. július 20. 15:40
KÖZÖSSÉG