augusztus 4.
Domonkos, Dominika

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ!
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Sztárok és filmpremierek az esős hétvégére
A legnépszerűbb saját gyártású műsoraival várja nézőit a TV2 az ünnepi hosszú hétvégén.

Szombaton 18.50-től a legkisebbekért szurkolhat a közönség, kiderül, hogy a Kismenőkért már igazi nagymenők is rajonganak. Olyan sztárokkal találkoztak a gyerekek, akik igazi példaképek lehetnek számukra. Szabó Bence Caramellel ismerkedhetett meg, akinek az egyik dalát adja majd elő, Malaczkó Réka, aki színésznőnek készül, Szente Vajk színész-rendezőtől kapott tanácsokat. Szlavkovszki Zsolt artista példaképével, Berki Krisztián olimpiai bajnokkal gyakorolt, míg Luppinger Attilának az LGT legendás gitárosa, Karácsony János mutatott új fogásokat a hangszeren.

495263.w.jpg

Pünkösdvasárnap A Nagy Duett nézői ismét szurkolhatnak a szereplőkért, ezúttal hét páros áll színpadra egy-egy dallal, és két közös produkcióval készülnek. Mindkét élő műsor szereplői sorsáról a tévénézők döntenek, az ingyenes TV2 Live applikáción keresztül szavazhatnak, amelyen exkluzív tartalmakat is olvashatnak.

Országos tévépremierekben sem lesz hiány a TV2 Csoport csatornáin: a TV2-n Pünkösdhétfőn 19.00-kor az Így neveld a sárkányodat 2. című családi filmet láthatják a nézők, a SuperTV2-n a népszerű X-Men sorozat Az eljövendő múlt napjai következik 21.00-tól, majd a FEM3-on az Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman főszereplésével a Vonzások című thriller tartogat izgalmakat 22.00-kor.

Így neveld a sárkányodat 2.


A TV2-n a családi mellett az akciódúsabb filmek kedvelői is találhatnak nekik tetszőt: Pünkösdvasárnap a Nagy Duett után Az elnök végveszélyben Channing Tatummal és Jamie Foxx-szal, Pünkösdhétfőn pedig 21:00-tól A szállító lesz Jason Stathammel. A gyerekeknek a két örök kedvencet: vasárnap 14.15-kor a Szaffit, hétfőn pedig 14.05-től a Vukot érdemes megnézni az esős időben.

A SuperTV2 műsorán szombaton a 2 kaliber című amerikai akciófilmet adja a csatorna 21.30-tól Denzel Washington és Mark Wahlberg főszereplésével, majd másnap 19:30-kor a Turbó animációs vígjáték hiteti el a nézőkkel, hogy minden álom valóra válhat. Pünkösdhétfőn 18:45-kor A múmia - A sárkánycsászár sírja című film repít el az ősi katakombákból a Himalája jeges csúcsaira.

A FEM3-on szombattól elindul a Madagaszkár-trilógia 21.00-kor, majd Pünkösdhétfőn 19:20-tól a zseniális Tom Hanks ragad ott egy reptéren a Terminál című vígjátékban. Az éjjeli baglyok pedig a „Magyarfilm-Parádé”-sorozat következő alapművét láthatják: az Egészséges erotikát 1985-ből. A fekete-fehér magyar vígjáték ma már kultuszfilmnek számít.

terminal.jpg

2016. május 14. 18:26




KÖZÖSSÉG