május 30.
Janka, Zsanett

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
TV2-es díjeső a Story Gálán
Idén 17. alkalommal rendezték meg a Story Ötcsillag és Érték-díj Gálát. A patinás eseményen Till Attila a TV2 műsorvezetője érték-díjat kapott a televíziós személyiség/műsorvezető kategóriában, Friderikusz Sándort választották az év műsorvezetőjének, míg az év ’leg-legje’ a Sztárban sztár lett.

Hazánk legnagyobb sztárjai impozáns közegben, igazi báli hangulatban múlatták az időt a 17. alkalommal megrendezett Story Gálán. A patinás környezetben, a budapesti Corinthia Grand Hotelben tartott rendezvényen a hagyományokat követve átadták az olvasók és a szakmai zsűri szavazatai alapján odaítélt Story Érték- és Ötcsillag díjakat.

Mokka_160215_CLN_Tv2_01_frame_198274.jpg

A Story Érték-díjakat Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Miklósa Erika operaénekesnő, Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Kulka János színművész és Vitray Tamás televíziós személyiség alkotta grémium ítélte oda. A televíziós személyiség/műsorvezető kategóriában Till Attila, alias Tilla a TV2 műsorvezetője győzött, aki Erős Antónia oldalán az est házigazdája is volt.

Mokka_160215_CLN_Tv2_01_frame_198724.jpg

Az Ötcsillag díjakat természetesen ezúttal is a Story magazin olvasói szavazták meg. Az év műsorvezetőjének az elmúlt két évtized egyik legkiemelkedőbb médiaszemélyiségét, Friderikusz Sándort választották. Az év ’leg-legje’ pedig a TV2 sikerprodukciója, 2015 legnézettebb műsora, a Sztárban Sztár lett.

2016. február 15. 11:06
KÖZÖSSÉG