június 4.
Bulcsú

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK
Izgalmas új sorozatok a TV2-n
Két izgalmas premiersorozattal indítja a januárt a TV2. Hétfőnként Az elnök árnyékában, míg csütörtökönként Az indíték című kanadai krimisorozat várja a nézőket.

A TV2 nézői 2015-ben sem maradnak új sorozatok nélkül. Alig két hónappal az amerikai premier után a TV2 is műsorra tűzte Az elnök árnyékában című sorozatot, amely Katherine Heigl főszereplésével hétfőnként látható a TV2-n.
Január 8-án pedig egy új, nagyszabású bűnügyi sorozat debütál a csatornán Az indíték címmel.

A kanadai krimi a megszokottól eltérően mutat be egy bűncselekményt és annak hátterét. Minden epizódban az áldozat és a gyilkos szemszögéből is láthatjuk kibontakozni a drámát. A nyomozók munkáját, az indíték megfejtését még Columbo hadnagy is megirigyelné, hiszen ebben a sorozatban is az egyes epizódok elején már fény derül a gyilkos kilétére, de a motivációja szinte végig rejtve marad. Aki szereti a csavaros, rejtélyes krimi sorozatokat, azoknak mindenképp érdemes a TV2-vel tartani, mert itt nem csupán a gyilkos személye a lényeges, hanem a gyilkosság miértje is. Hogyan hozható kapcsolatba a gyilkos és az áldozat? Mi is az indíték? Ezt igyekszik feltárni a talpraesett vancouver-i nyomozó, Angie Flynn. A nézők az ügy felderítése közben egyre több visszajelzést kapnak arról, hogy mi történt a gyilkosság éjszakáján. A sorozat executive producere az a Daniel Cerone, aki többek között a Dexter és A mentalista című sorozatokat is jegyzi. A TV2 szinkronjában jól ismert és közkedvelt színészek kölcsönzik hangjukat a szereplőknek, többek között Mezei Kitty, Kubik Anna és Haás Vander Péter.

 Az elnök árnyékában:

2015. január 8. 15:02
KÖZÖSSÉG