április 21.
Konrád

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
Infópult
Jelentkezz a Megasztár új évadába!(18. életévüket betöltött jelentkezőknek)
Jelentkező felület a 18. életévüket betöltötteknek.

Ha már betöltötted a 18. életévedet, akkor a lenti adatlap kitöltésével és elküldésével jelentkezhetsz a műsorba, ha pedig még nem múltál el 18, akkor ide kattintva küldheted el jelentkezésedet a Megasztár új évadára!

NÉV: *
LAKCÍM: *
TELEFONSZÁM: *
FOGLALKOZÁS: *
SZÜLETÉSI ÉV, HÓNAP, NAP: *
Szerepeltél már korábban televízióban, tehetségkutatóban? Ha igen, hol, melyik műsorban? *
Mióta foglalkozol zenével? *
Szoktál írni dalokat? Ha igen, mióta és milyen stílusban? *
Játszol valamilyen hangszeren? Ha igen, milyenen és mióta? *
A jelentkezéshez tölts fel egy fotót vagy egy bemutatkozó videót! *
E-MAIL CÍM: *
E-MAIL CÍM MEGERŐSÍTÉSE: *
JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A TV2 , ÉS A MŰSORRA VALÓ JELENTKEZÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATÁT, VALAMINT ADATAIM MEGADÁSÁVAL HOZZÁJÁRULOK, HOGY A TV2 ZRT. FENTI ADATAIMAT TÁROLJA ÉS EGYÉB MÓDON KEZELJE. *
ELFOGADOM


HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ

Jelentkező/Törvényes képviselője – az „Elfogadás” pont megjelölésével – kifejezetten, feltétlenül és visszavonhatatlanul kijelenti, hogy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján önkéntes, konkrét, tájékoztatáson alapuló, külső befolyástól mentes egyértelmű hozzájárulását adja, hogy a jelentkezés során megadott, a Jelentkező fentiekben megjelölt személyes adatait a TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., cégjegyzékszáma: 01-10-049017), mint adatkezelő és adatfeldolgozó [a továbbiakban: „TV2”], kezelje, feldolgozza és tárolja.

Az adatkezelés célja a „Megasztár” című műsor 14. életévét betöltött szereplőinek megtalálása érdekében a Műsorra történő jelentkezések elbírálása, a jelentkezők megismerése, illetve ezekkel összefüggésben vagy egyéb, jövőbeni lehetőség kapcsán a Jelentkezőkkel történő kapcsolattartás telefonon, e-mailen keresztül.

A TV2 tájékoztatja a Jelentkezőt, korlátozottan cselekvőképes Jelentkező esetén annak törvényes képviselőjét, hogy az általa kezelt fentiekben meghatározott személyes adatokat a releváns hatályos jogszabályoknak megfelelően dolgozza fel és kezeli. A jelentkezéshez kapcsolódó adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja (az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez). A Jelentkező a jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről a TV2 Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatában (https://tv2play.hu/assets/adatkezeles/adatkezelesitajekoztato.html) tájékozódhat.

Jelentkező – korlátozottan cselekvőképes Jelentkező esetén annak törvényes képviselője – kifejezetten hozzájárul, hogy a megadott adatait, a válaszait, valamint a Jelentkezőről csatolt fényképet, videót TV2 a „Megasztár” című műsora keretén belül felhasználja, azokat a nyilvánosság részére közzé tegye.

2024. február 21. 20:58
KÖZÖSSÉG