december 2.
Melinda, Vivien

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
Infópult
Jelentkezzetek pároddal a Kísértés című műsorba!

Boldog párkapcsolatban élsz, de tudni szeretnéd, hogy ő számodra az igazi? Megbizonyosodnál arról, hogy elég erősek vagytok ahhoz, hogy ellenálljatok a kísértésnek? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy próbára tedd a kapcsolatotok valódi erejét! Ha elmúltál 21 éves és szívesen próbára tennéd magadat és a párodat egy trópusi luxuskörnyezetben, akkor jelentkezz!

A pár nőit tagjának neve: *
A pár női tagjának életkora: *
     
A pár női tagjának foglalkozása: *
A pár női tagjának e-mail címe: *
A pár női tagjának magassága: *
A pár női tagjának testsúlya: *
A pár férfi tagjának neve: *
A pár férfi tagjának életkora: *
     
A pár férfi tagjának foglalkozása: *
A pár férfi tagjának e-mail címe: *
A pár férfi tagjának magassága: *
A pár férfi tagjának testsúlya: *
Lakhely (csak város): *
Telefonszám: *
Mióta vagytok együtt? *
Van gyermeketek? *
Miért jelentkeztek a műsorba? *
A jelentkezéshez töltsetek fel egy közös képet magatokról! *
JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A TV2 , ÉS A MŰSORRA VALÓ JELENTKEZÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATÁT, VALAMINT ADATAIM MEGADÁSÁVAL HOZZÁJÁRULOK, HOGY A TV2 ZRT. FENTI ADATAIMAT TÁROLJA ÉS EGYÉB MÓDON KEZELJE. *
ELFOGADOM


HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ

Jelentkezők – az „Elfogadás” pont megjelölésével – kifejezetten, feltétlenül és visszavonhatatlanul kijelentik, hogy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján önkéntes, konkrét, tájékoztatáson alapuló, külső befolyástól mentes egyértelmű hozzájárulásukat adják, hogy az általuk önként megadott, fentiekben megjelölt személyes adataikat a TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., cégjegyzékszáma: 01-10-049017), mint adatkezelő és adatfeldolgozó [a továbbiakban: „TV2”], kezelje, feldolgozza és tárolja.

Az adatkezelés célja a „Kísértés” című műsor szereplőinek megtalálása érdekében a Műsorra történő jelentkezések elbírálása, a jelentkezők megismerése, illetve ezekkel összefüggésben vagy egyéb, jövőbeni lehetőség kapcsán a Jelentkezőkkel történő kapcsolattartás telefonon, e-mailen keresztül.

A TV2 tájékoztatja a Jelentkezőket, hogy az általa kezelt fentiekben meghatározott személyes adatokat a releváns hatályos jogszabályoknak megfelelően dolgozza fel és kezeli. A jelentkezéshez kapcsolódó adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja (az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez). A Jelentkezők a jogaikról és jogorvoslati lehetőségeikről a TV2 Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatában (https://tv2play.hu/assets/adatkezeles/adatkezelesitajekoztato.html) tájékozódhatnak.

Jelentkezők kifejezetten hozzájárulnak, hogy a megadott adataikat, a válaszaikat, valamint a jelentkezőkről csatolt fényképet TV2 a „Kísértés” című műsora keretén belül felhasználja, azokat a nyilvánosság részére közzé tegye.

2023. november 10. 22:52
KÖZÖSSÉG