december 2.
Melinda, Vivien

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
Infópult
Jelentkezz csábítónak A Kísértés című műsorba!

Keresed a szerelmet? Vagy csak egy életre szóló kalandra vágysz? Szívesen ismerkednél új emberekkel, miközben a szürke hétköznapokat egy trópusi luxusnyaralásra cseréled? Akkor itt a helyed! Olyan szenvedélyes és rátermett csábítók jelentkezését várjuk, akik nem félnek megkísérteni vagy épp megtalálni az igaz szerelmet! Ha elmúltál 21 éves, akkor ne habozz, jelentkezz!

Név: *
Életkor: *
     
Lakhely (csak város): *
Foglalkozás: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Magasság: *
Testsúly: *
Legmagasabb iskolai végzettség: *
Állampolgárság: *
Van gyermeked? *
Mióta vagy szingli? *
Miért jelentkezel a műsorba? *
A jelentkezéshez tölts fel egy fotót magadról! *
JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A TV2 , ÉS A MŰSORRA VALÓ JELENTKEZÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATÁT, VALAMINT ADATAIM MEGADÁSÁVAL HOZZÁJÁRULOK, HOGY A TV2 ZRT. FENTI ADATAIMAT TÁROLJA ÉS EGYÉB MÓDON KEZELJE. *
ELFOGADOM


HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ


Jelentkező – az „Elfogadás” pont megjelölésével – kifejezetten, feltétlenül és visszavonhatatlanul kijelenti, hogy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján önkéntes, konkrét, tájékoztatáson alapuló, külső befolyástól mentes egyértelmű hozzájárulását adja, hogy az általa megadott, fentiekben megjelölt személyes adatait a TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., cégjegyzékszáma: 01-10-049017), mint adatkezelő és adatfeldolgozó [a továbbiakban: „TV2”], kezelje, feldolgozza és tárolja.

Az adatkezelés célja a „Kísértés” című műsor szereplőinek megtalálása érdekében a Műsorra történő jelentkezések elbírálása, a jelentkezők megismerése, illetve ezekkel összefüggésben vagy egyéb, jövőbeni lehetőség kapcsán a Jelentkezőkkel történő kapcsolattartás telefonon, e-mailen keresztül.

A TV2 tájékoztatja a Jelentkezőt, hogy az általa kezelt fentiekben meghatározott személyes adatokat a releváns hatályos jogszabályoknak megfelelően dolgozza fel és kezeli. A jelentkezéshez kapcsolódó adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja (az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez). A Jelentkező a jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről a TV2 Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatában (https://tv2play.hu/assets/adatkezeles/adatkezelesitajekoztato.html) tájékozódhat.

Jelentkező kifejezetten hozzájárul, hogy a megadott adatait, a válaszait, valamint a jelentkezőről csatolt fényképet TV2 a „Kísértés” című műsora keretén belül felhasználja, azokat a nyilvánosság részére közzé tegye.

2023. november 10. 22:52
KÖZÖSSÉG