április 28.
Valéria

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
TV2 GASZTRO
Lazacos tagliatellet salátával
Készítsd el Te is az ízletes ételt Wang Qiang, A milliomos szakács legutóbbi nyertesének receptje alapján!

Hozzávalók:

Mokka_151027_CLN_fem3_01_frame_114612.jpg

• lazac 25 dkg
• fokhagyma
• paradicsom
• citrom
• lila hagyma
• só
• erős pista
• piros arany
• tészta ízlés szerint

Elkészítés:

A hozzávalókat (paradicsom, fokhagyma, lila hagyma) megpucoljuk, felaprítjuk a mártáshoz a lazacot megtisztítjuk, és a bőrét megsózzuk.
Fokhagymát, erős pistát, paradicsomot, piros aranyat és lila hagymát elkezdjük összekeverni és közben a tésztát felrakjuk főzni. Miközben a tészta fő a lazacot megsütjük kevés olivaolajon. Tálaláskor a tésztára a lazacot helyezzük, majd az öntettel leöntjük és kicsit állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek és a tésztát átjárja. Bazsalikommal és ruccolával díszítjük.

Hozzávalók a salátához:

• bruschetta
• fokhagyma
• paradicsom
• szárított paradicsom
• bab
• mozzarella
• só
• bors
• sós olajos hal

Elkészítés:

A babot megfőzzük, míg megpuhul addig az alapanyagokat felvágjuk (paradicsom ,szárított paradicsom, mozzarella). Elkészítjük a bruschetta pirításához az alap szószt, ami fokhagymából, sóból, borsból és olívaolajból áll, majd kicsit megpirítjuk a szeletelt kenyeret rajta. Mikor a bab elkészült a hozzávalókat összekeverjük a sós hallal és a kenyérkéket pedig mellé helyezzük. Ruccolával meg is bolondíthatjuk a végén, vagy csak díszíthetjük vele.

2015. október 27. 12:20




KÖZÖSSÉG