1. Meleg előétel:
Bazsalikommal göngyölt, gőzölt pisztráng filé, olivás zöldfűszeres salátaágyon, pirított mogyoróval, bearni mártással
Hozzávalók két főre:
• 1 db szivárványos pisztráng (25 dkg)
• 2 db citrom
• reszelt parmezán 2gramm (0,002 kg)
• 3 dkg földimogyoró
• fél csomag friss bazsalikom
• 1 dl olivaolaj
• 2dkg madársaláta
• 2 db tojás
• 2 dkg vaj
• 2cl tejszín
• 3 dkg olivabogyó
• egy csepp ecet
• 1 db babérlevél
• fűszerek ízlés szerint: tárkony, só, bors, cukor, balzsamecet
2. Főétel: Chilis oliván pirított durbincs, rozmaringos, fokhagymás antipastikkal, fűszeres paradicsommártással.
Hozzávalók egy fő részére:
• 1 db durbincs (40 dkg)
• 50 dkg koktélparadicsom
• 1 fej fokhagyma
• 1 dl chilis olivaolaj
• 4 fej champion gomba
• 2 szál friss rozmaring
• 10 dkg olivabogyó
• balzsamecet
2015. október 13. 12:03