április 28.
Valéria

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
TV2 GASZTRO
Bazsalikommal göngyölt, gőzölt pisztráng filé és chilis oliván pirított durbincs
Készítsd el Te is Lang György A milliomos szakács gasztrovetélkedő tegnapi nyertesének receptjét!

1. Meleg előétel:
Bazsalikommal göngyölt, gőzölt pisztráng filé, olivás zöldfűszeres salátaágyon, pirított mogyoróval, bearni mártással

pisztrang.jpg

Hozzávalók két főre:
• 1 db szivárványos pisztráng (25 dkg)
• 2 db citrom
• reszelt parmezán 2gramm (0,002 kg)
• 3 dkg földimogyoró
• fél csomag friss bazsalikom
• 1 dl olivaolaj
• 2dkg madársaláta
• 2 db tojás
• 2 dkg vaj
• 2cl tejszín
• 3 dkg olivabogyó
• egy csepp ecet
• 1 db babérlevél
• fűszerek ízlés szerint: tárkony, só, bors, cukor, balzsamecet

2. Főétel: Chilis oliván pirított durbincs, rozmaringos, fokhagymás antipastikkal, fűszeres paradicsommártással.

busa.jpg

Hozzávalók egy fő részére:
• 1 db durbincs (40 dkg)
• 50 dkg koktélparadicsom
• 1 fej fokhagyma
• 1 dl chilis olivaolaj
• 4 fej champion gomba
• 2 szál friss rozmaring
• 10 dkg olivabogyó
• balzsamecet

2015. október 13. 12:03




KÖZÖSSÉG