Angolos kacsamell kétféle barackkal, salátával és kesudióval
Hozzávalók:
• 1cs. 2db szokott lenni pecsenye kacsamell
• 1dob szecuáni bors
• 1db őszibarack
• 1 csomag aszalt sárgabarack
• 1 zacskó salátamix
• 5dkg kesudió
• 1ü olaj olíva
• 1ü ecet fehér balzsam
• só
• 5 dkg vaj
• 1 maci méz
Konfitált csirkemáj, mazsolás rizottóval és savanyított körtével
Hozzávalók:
• 1 tálca csirkemáj (szív nélkül) 20-30dkg
• 1 dob kacsazsír
• só, őrölt bors vagy ha van borsőrlő, akkor egész jobb lenne
• 0,5kg rizottó rizs
• 1 csomag mazsola
• 5dkg vaj
• 2dl fehérbor
• 2db keményebb körte
• méz
• fehér balzsamecet
• 1db vöröshagyma
2015. szeptember 22. 12:05