Időjárás-
előrejelzés


2018. június 22. péntek
Paulina

Műsorújság

péntek
JÚN
22
szombat
JÚN
23
vasárnap
JÚN
24
hétfő
JÚN
25
kedd
JÚN
26
szerda
JÚN
27
csütörtök
JÚN
28
péntek
JÚN
29
szombat
JÚN
30
vasárnap
JÚL
01
05.15
Bűbájos boszorkák
Rejtélyes gyilkosságok történnek San Franciscóban. Az áldozatok mindannyian nők, ezért a felügyelő valamiféle boszorkányságot sejt a háttérben. Eközben a városban két lánytestvér, Prue és Piper éli megszokott életét, mígnem egy napon betoppan a legkisebb húguk, Phoebe és ezzel halandó életüknek vége. Rájuk száll az ősi erő, a Hármak Ereje és ettől fogva célponttá válnak…
Nincs visszaút,
A démonok világában rekedt Cole-t a mentora igyekszik visszaformálni Belthazor-rá. Különböző feladatokra jelöli ki őt, hogy elidegenítse a szerelmétől, Phoebe-tol. Cole-nak így meg kell szereznie egy medál mindkét felét, és meg kell ölnie az őrzőiket. Az első esetben Cole felülkerekedik Belthazor-on, azonban a másodikban Phoebe szeme láttára végez az áldozatával. Ezt Phoebe természetesen nem veszi jó néven, olyannyira nem, hogy megfosztja egyetlen menekülési lehetőségétől, a bájitaltól, ami Cole erejét hivatott elvenni. Így Cole alászáll a többi démon közé, ahol befejeződik átalakulása…

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Amerikai, Évad: 3, Rész: 20, Epizód: 64
Részletek »
06.00
Hazudj, ha tudsz
Dr. Cal Lightman zavarba ejtően jól olvas az emberek arcából, gesztusaiból és reakcióiból. Egy zseni, aki olyan apró rezdüléseket is észrevesz, amelyet a gépek sem jeleznek. Dr. Cal Lightman előtt nem érdemes hazudni. Ezt a képességét hol is kamatoztathatná jobban, mint a rendőrségen, bűnügyek felderítésében. Cal-nak csak két hibája van: három kollégája semmit sem tud előtte titokban tartani, és nehéz a modorát elviselni...
A legjobb védekezés a támadás,
A testvérpárt, Nicolet és Marcus Bradent a jemeni rendőrség elfogja gyorshajtásért. A helyzet súlyossá válik, amikor marihuánát is találnak a kocsijukban, az iszlám törvények szerint ugyanis a drogszállításért halálbüntetés jár. A Braden szülők felfogadják a Lightman-csapatot, hogy segítsenek a tárgyalásoknál. Lightman egykori évfolyamtársa, Jeffrey segítséget kér tőle: a Ribocore gyógyszercég laborjából ellopták a Priox nevű gyógyszer képletét, amely aztán másolatként felbukkant a piacon. Azonban a gyógyszernek súlyos mellékhatása van, és ha továbbra is forgalomban marad, több százan meghalhatnak.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 7
Részletek »
07.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
A befagyott tó,
Deeksék előző esti randevújuk után furán viselkednek, ami társaiknak is szemet szúr. Granger átad egy mappát Hetty-nek, egy bizonyos Fehér Szellemről. A Pentagon egyik konzutlánsát, Ron Hillt 24 órája megölték a Bahreini Bázison. A férfi készenléti terveket dolgozott ki a parancsnokságnak, még Pakisztán fegyverarzenáljának lefoglalásáról is. A bázist szinte lehetetlen megközelíteni, mert gurhák őrzik, egy pendrive mégis eltűnt...

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 10, Epizód: 106
Részletek »
08.00
NCIS
Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált...
Az ördögi hármas,
Fornell ügynököt megpróbálják megölni, és a nyomok egy kocsmához vezetnek. Gibbs és Fornell mindkettőjük volt feleségébe, Diane-ba botlanak a helyszínen, akiről kiderül, hogy az adóhatóság különleges ügynöke. Hárman együtt kell dolgozzanak egy nagy pénzmosási ügy felgöngyölítésén, ami nem megy súrlódások nélkül.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimi-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 10, Rész: 9, Epizód: 219
Részletek »
09.00
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Szabadíts meg a gonosztól,
Don Matteo holtan találja Clarát, egy magánklinika volt gyógytornásznőjét, miután hozzá fordult a tolókocsis betege, aki nem tudott bejutni hozzá. A gyilkosságra a klinika vezető orvosának lehetett a legfőbb indítéka, hiszen nincs minden rendben a gyógymódjai körül. A tettet végül a kórház jogásznője vállalja magára, de Don Matteo nem hisz a lány bűnösségében, tovább folytatja a nyomozást. Közben Margherita az esküvőjére készül, amiben a százados és a főtörzs segítenek neki. Ám a jó szándékuk elég balul sül el, az ügyésznél nem aratnak sikert vele és még a családi örökség, a menyasszonyi ruha is elszakad a két csendőr ügyködése közben.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 10, Rész: 12, Epizód: 206
Részletek »
10.20
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
Tolvaj szarka,
A Henning-házból egymás után tűnnek el a tárgyak, Michaela pedig ki másra, mint Charlyra gyanakszik. Rodolfo romlott halat eszik, de szerencsére Charly kéznél van, hogy segítsen. Maxhoz bevisznek egy teljesen kimerült postagalambot, különös zsákkal a lábán, amiről kiderül, hogy kábítószert tartalmaz.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 7, Rész: 9, Epizód: 88
Részletek »
11.25
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
A kegyes hazugság,
Sager doktor nem ok nélkül kapta a "pancser" nevet kollégáitól. Sorozatos baklövései után bizonytalansága csaknem egy gyermek életébe kerül. Elmondja a professzornak, hogy apja kívánságára kellett orvosnak lennie. Katarina visszatér New Yorkból. Angie-nak időközben új barátja akadt

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Epizód: 16
Részletek »
12.25
Váratlan utazás
Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.
Gyere haza,
Felicity és Stuart esküvője közeleg. A lány azonban távolsági hívást kap, amiről érzi, Gusnak köze lehet hozzá. Ugyan senki nem hiszi, hogy a fiú életben van, Felicity és Hetty mégis Charlestonba utaznak.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kanadai, Évad: 7, Rész: 11, Epizód: 89
Részletek »
13.30
Váratlan utazás
Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.
Nehéz idők,
Carmody azt tervezi, hogy néhány környező települést egyesít, köztük Avonlea-t is. A modernizációt a lakosok nehezen fogadják, azonban Eulalie Bugle és Archie Gillis támogatják. A King család szavazást indítványoz.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Kanadai, Évad: 7, Rész: 12, Epizód: 90
Részletek »
14.35
Hegyi doktor – Újra rendel
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni – persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
Húzd meg, ereszd meg,
Dr. Roman koncert jegyeket ad a doktor családnak, ám Lilli nincs elragadtatva az ötlettől. Tanyat a falu kenyérsütőjét megtámadja egy medve és elesik a hegyoldalban. Martin megvizsgálja és a vérében drogot talál. Hans felhívja egyik vadőr barátját, hogy elkapják a valószínűleg veszett medvét. Martin szerint nem veszettséget kapott el a nő hanem drog került a szervezetébe. Susanne férje hosszú idő után felbukkan és így tönkreteszi a Martin által oly nagyon várt romantikus randevút.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német-osztrák, Epizód: 8
Részletek »
15.35
A klinika
Klaus Brinkmann a fekete-erdei klinika igazgatója lesz, ám nehéz helyzetben van, mert elődjét mindenki nagyon szerette. Fia, Udo sem túl segítőkész, amit apja szóvá is tesz.
A kofferes ember,
Dr. Römernek nem kis erőfeszítésébe került, hogy rábeszélje páciensét és barátját, hogy operáltassa meg magát. Az idős Storch bevonulása a klinikára - pénzzel teli kofferjével - gondot okoz mind az orvosoknak, mind a gazdasági vezetőknek. Udóék házassága felett sötét felhők gyülekeznek.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Epizód: 17
Részletek »
16.35
Charly, majom a családban
A csempészbanda fogságából megszökik egy fiatal csimpánz. Az emberbarát, kedves majom szerencséjére egy berlini állatorvos kertes házában keres menedéket.
A kis szökevény,
Charly mellett ismét nem egyszerű a Henning-család élete. Az örökmozgó kis csimpánzt ugyanis a banán iránti olthatatlan vágya most távoli vidékekre sodorja. Miközben pedig mindenki érte aggódik, ő a tőle megszokott módon egész egyszerűen lebuktat két betörőt.

Korhatár: nincs, Műfaj: filmsorozat, Ország: Német, Évad: 7, Rész: 10, Epizód: 89
Részletek »
17.40
Don Matteo
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
Kis filmcsillagok,
A 12 éves kis filmcsillag, Enrica egy fotózás után hazamegy, de este a szülei ájultan találják az ágyán. Az ásványvizes üvegében erős nyugtatót találnak, több gyanúsított is akad, aki meg akarta megmérgezni a kislányt. A féltékeny testvér, az aggódó drogos színész oktatója, vagy a babérjaira törő vetélytárs. Margherita otthagyja Gualtierót és bekönyörgi magát Tommasihoz néhány napra. Az ügyész végső kétségbeesésében a századoshoz és a főtörzshöz fordul vigasztalásért. Don Matteo szokásához híven minden érintettet meghallgat, hogy kiderítse, ki akart ártani az ifjú filmcsillagnak. Lassan-lassan sikerül kibogoznia a szálakat. Tomas elvállalja, hogy segít megrendezni Ester születésnapját, de az iskolanapra elfelejt elmenni. Kezdenek összecsapni a hullámok a feje fölött, hitelezői elég erőszakosan adják tudtára, hogy fogytán a türelmük.

Korhatár: nincs, Műfaj: krimivígjáték, Ország: Olasz, Évad: 10, Rész: 13, Epizód: 207
Részletek »
19.00
Nyomtalanul
Az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó FBI-ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Hatalmas a versenyfutás az idővel, a tapasztalatok szerint ugyanis, ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei minimálisra csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem a precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és a hozzátartozók gondos kikérdezésével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint megtalálni a hozzájuk vezető utat.
Shay Hanson, Chicagoi diák eltűnésében folytat nyomozást a Jack Malone által vezetett különleges FBI csapat. A nyomozás különlegessége, hogy az eltűnt diák Jack Malone lányának, Hannah-nak a fiúja. Shayt édesapja rendszeresen bántalmazta. Ezért szökött el otthonról, és hogy új életet kezdjen szerelmével, legalábbis Hannah-nak ezt állította…. Mindeközben Danny és Helena már az esküvőjüket tervezgetik, ellentétben Sammel, aki komoly problémáknak néz elébe Brian és Jack kapcsán.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-sorozat, Ország: Amerikai, Évad: 7, Rész: 23, Epizód: 159
Részletek »
21.00
Fenn vagy lenn
Paul sikeres, jól menő ügynök a Wall Street-en, és szenvedélyes szerencsejátékos. Miután függősége elhatalmasodik rajta, elveszíti munkáját és a megtakarításait, így fényképész feleségével, Vicky-vel kénytelen Brooklynba költözni. Amikor Paul találkozik Marino-val, a fiatal olasz kölyökkel, úgy érzi, kapott egy esélyt az új életre - és egy új bevételi forrásra. Marino ugyanis a számok mestere. Miközben Vicky azért küzd, hogy megtalálja helyét az új közösségben, Paul és Marino célba veszik a fogadóirodákat...

Korhatár: nincs, Műfaj: filmdráma, Ország: Amerikai
Részletek »
23.00
NCIS: Los Angeles
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
A vasfüggöny felemelkedik,
Egy FBI akció félresikerül, a célszemély megszökik a helyszínről. Az NCIS csapata átveszi az ügyet, hogy végre kézre kerítsék Anton Zevlost, a volt román kommunista vezetőt és feltételezett háborús bűnöst, aki két évtizede hamis személyazonossággal él Los Angelesben. Deeks társa nélkül elveszettnek érzi magát az irodában és a terepen. Kensi eközben megérkezik megbízatása helyszínére, de senki sem tudja, mi is lenne a feladata pontosan.

Korhatár: nincs, Műfaj: akció-krimisorozat, Ország: Amerikai, Évad: 5, Rész: 11, Epizód: 107
Részletek »
00.00
Tények


Korhatár: nincs, Műfaj: hírműsor
Részletek »
01.00
Kegyetlen csillogás
Star az álmodozó, aki váltig állítja, hogy a nevét nem véletlenül kapta, egyik napról a másikra úgy dönt, felkeresi rég nem látott testvérét és Atlantába mennek, hogy sztárok lehessenek. A csapatukhoz csatlakozik Alexandra, egy híres énekes lánya. Mindhárom lány múltját sötét titok lengi körül. Star egy este elmegy egy bárba, ahol megismerekedik Jahillal. Jahil egykori menedzsere anyjának és keresztanyjának.
Mindenütt fekete,
Derek tüntetést szervez, miután egy közeli barátjukat igazságtalanul lelövik. Jahil mindenáron azon van, hogy Start és Huntert szétválassza. Eva, Jahil barátnője ugrik be Star helyett, amikor a lány nem ér oda időben a fellépésre.

Korhatár: 15, Műfaj: filmsorozat, Ország: Amerikai, Epizód: 7
Részletek »
02.00
Bújócska
Dr. Richard Goodman nemrégiben özvegyült meg. A pszichiáter kilencéves kislányával együtt próbálja túltenni magát felesége hirtelen elvesztésén. Emily azonban nehéz eset: képtelen feldolgozni a történeteket. Apja megkéri egykori tanítványát, Dr. Katherine Carsont, hogy segítsen a világtól egyre jobban elzárkózó kislánynak. Több hónapos kezelés után Goodman úgy dönt, hogy New Yorkból egy csendes kisvárosba költöznek. Ám ez sem javít a helyzeten, sőt, Emily egyre több időt tölt új, képzelt barátja társaságában, aki élvezettel játssza halálos játékait...

Korhatár: 15, Műfaj: thriller, Ország: Amerikai
Részletek »
04.15
McLeod lányai
A gyerekkorukban elválasztott lánytestvérek Claire McLeod és Tess Silverman McLeod 20 év után újra találkoznak a végtelen ausztrál pusztában álló családi farmon. Tess és Claire női csapatot szerveznek Becky Howard, Jodi és Meg Fountain csatlakozásával, amely szívvel és humorral próbál alkalmazkodni Drovers Run különleges körülményeihez. A hatalmas marhatartó farm 180 kilométerre van a legközelebbi várostól, és 400 kilométerre a nagyvárostól. A farm generációk óta a McLeod családé, "apáról fiúra" száll. Jack McLeod volt a birtok gazdája, amikor első felesége Claire, a lányuk születése közben meghalt. Jack hamarosan újranősült. Ruth pedig újabb kislánynak, Tess-nek adott életet. A két kislány jól megvolt együtt, ám Ruth küszködött az ausztrál puszta kemény mindennapjaival. Amikor Tess ötéves lett, Ruth a lányával együtt elhagyta Drovers Run-t, magára hagyva Claire-t és Jack-et a farmon. Történetünk pedig akkor kezdődik, amikor Tess levelet kap egy ügyvédtől, amely szerint apja halála után ő örökölte a farm felét...
Otthon, édes otthon,
Claire letargiája rányomja a bélyegét a birtokra. Arra az elhatározásra jut, hogy eladja a birtokot, ráadásul vevője is van már. Ekkor viszont már Tess közbeszól.

Korhatár: nincs, Műfaj: kalandfilm-sorozat, Ország: Ausztrál, Évad: 2, Rész: 10, Epizód: 32
Részletek »
© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS