Időjárás-
előrejelzés


2017. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende

Gotham

Gotham - III. évad 9. rész

Barnes kapitány tovább folytatja a véres igazságszolgáltatást. Ám legutóbbi áldozata, Symon. A halála előtt még képes volt beszélni Jim Gordon nyomozóval és sikerült is elárulnia gyilkosa nevét. Jim ezért társától, Harvey Bullock nyomozótól kér segítségét ezen kényes ügy megoldásában. 

Eközben Isabella meghalt, a rendőrség szerint csak egy szerencsétlen baleset következtében. Nygma először nehezen viseli a hírt, azonban összeszedi magát és olyan bizonyítékokra lel, amik gyilkosságra utalnak. Ivy pedig visszatér, igaz nem a megszokott módon... és pillanatok alatt felforgatja Bruce és Selina életét.

A Gotham középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan ˝Batman-eredettörténet˝-nek. Gotham városát nagy csapás éri, mikor a milliárdos Thomas és Martha Wayne rablógyilkosság áldozata lesz egy sikátorban. A gyilkos csak fiuk, Bruce életét kíméli meg. Az ügyet az újonc nyomozó, James Gordon kapja meg, aki megígéri Bruce-nak, hogy megtalálja szülei gyilkosát. A sorozatban feltűnik Joker, Méregcsók, Rébusz, Madárijesztő, Hugo Strange és Kétarc is.


2017. szeptember 7. 23:00

Címkék:
geoblocked gotham sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS