Időjárás-
előrejelzés


2017. november 24. péntek
Emma

Gotham

Gotham - III. évad 9. rész

Barnes kapitány tovább folytatja a véres igazságszolgáltatást. Ám legutóbbi áldozata, Symon. A halála előtt még képes volt beszélni Jim Gordon nyomozóval és sikerült is elárulnia gyilkosa nevét. Jim ezért társától, Harvey Bullock nyomozótól kér segítségét ezen kényes ügy megoldásában. 


A kért videó nem érhető el!

Eközben Isabella meghalt, a rendőrség szerint csak egy szerencsétlen baleset következtében. Nygma először nehezen viseli a hírt, azonban összeszedi magát és olyan bizonyítékokra lel, amik gyilkosságra utalnak. Ivy pedig visszatér, igaz nem a megszokott módon... és pillanatok alatt felforgatja Bruce és Selina életét.

A Gotham középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan ˝Batman-eredettörténet˝-nek. Gotham városát nagy csapás éri, mikor a milliárdos Thomas és Martha Wayne rablógyilkosság áldozata lesz egy sikátorban. A gyilkos csak fiuk, Bruce életét kíméli meg. Az ügyet az újonc nyomozó, James Gordon kapja meg, aki megígéri Bruce-nak, hogy megtalálja szülei gyilkosát. A sorozatban feltűnik Joker, Méregcsók, Rébusz, Madárijesztő, Hugo Strange és Kétarc is.


Korhatár: 15 éven aluliak számára nem ajánlott

A hatályos jogszabályok alapján a kiskorúakra káros elemeket tartalmazó tartalom esetén az alábbi linket javasoljuk felhasználóinknak:
A Norton Family szűrőszoftver, elérhetősége:
Nortonlinefamily.norton.com/familysafety
Norton Family Telepítési Útmutató

A Dolphin Knight szűrőszoftver, elérhetősége:
dolphinknight.com/hu/

A szűrőprogrammal megakadályozhatják, hogy hasonló tartalmakhoz számítógépről kiskorúak ne férhessenek hozzá.


2017. szeptember 7. 23:00

Címkék:
15 geoblocked gotham hidden sorozat


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS