Időjárás-
előrejelzés


2017. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende

A szökés

A szökés: Michael Scofield újra akcióban

Az igazságérzetéről ismert karaktert Wentworth Miller angol színész alakítja. Kövesd a Prime-on április 6-tól 21.00-kor képernyőre kerülő vadonatúj részeket!
A szökés: Michael Scofield újra akcióban

A főhős élete gyerekként nem volt könnyű, hiszen miután apjuk elhagyta őket, a család szétesett. Michael felvette édesanyja leánykori nevét, de valójában testvére, Lincoln gondoskodott öccséről. Hogy a kisfiú mindig érezze, bármikor számíthat bátyjára, ha ébredéskor nem volt mellette, akkor egy origami darut hajtogatott neki. Az egyik nevelőszülő követte a másikat a két gyerek életében, Michael 11 éves volt, amikor egy olyan helyre került, ahol nevelőapja rendszeresen verte és bezárta egy sötét szobába. Ennek "köszönhetően" Michael szeme jóval gyorsabban alkalmazkodik a sötét környezethez és ennek igen nagy hasznát veszi a szökések alkalmával. Bár próbálta elfelejteni kisgyermekkori sérelmeit, visszahúzódóvá vált, igazságérzetének köszönhetően érzékeny lett a környezetében történő igazságtalanságokra.

A brother has your back for life.

Közzétette: Prison Break – 2016. augusztus 25.

Akik követték az első évadot, jól emlékeznek a 31 éves srác kitetovált testére, ami annak a börtönnek az alaprajzát ábrázolta, ahonnan megszöktette a bátyját.

So many unanswered questions. //fox.tv/2a1sfaL

Közzétette: Prison Break – 2016. július 23.

Michael karaktere nagyon különös, sebezhetetlennek és rendíthetetlennek mutatja magát, hűvösen viselkedik és csak ritkán avat be másokat a gondolataiba. A zord külső azonban érző szívet takar, hisz rendkívül empatikus és önzetlen, mások boldogságát sokszor a sajátja elé helyezi. Ezt bizonyította az is, hogy kitünő építészmérnöki diplomája és biztos állása ellenére, mindent félredob testvére megmentése érdekében. Érzékeny benső énjét ismeri fel a doktornő is, Dr. Sara Tancred akihez gyengéd szálak fűzik.

They have always looked out for each other.

Közzétette: Prison Break – 2017. március 2.


Ha érdekel, hogyan folytatódik az izgalmas történet, figyeld a Prime műsorát!

Az előnézeti kép forrása: Facebook / prisonbreak


2017. március 17. 10:29

Címkék:
a szökés színész


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS