Időjárás-
előrejelzés


2017. október 17. kedd
Hedvig

A szökés

A szökés - így kezdődött minden

A Prime április 6-án 21.00 órakor képernyőre tűzi Amerika egyik legnépszerűbb sorozatának legújabb epizódjait, amelynek az eredeti címe Prison Break: Resurrection. Gördíts és tudd meg, hogy mi történt az előző négy szezonban a főhősökkel...
A szökés - így kezdődött minden

A sorozat első évadában Michael Scofield kiszabadította a bátyját, Lincolnt a börtönből, ahol a férfi ártatlanul raboskodott és várta, hogy végrehajtsák rajta azt a halálos ítéletet, amit emberölés vádja miatt szabtak ki rá.

A sikeres szabadítási akció után a második évadban a testvérek mindent megpróbáltak, hogy igazukat bizonyítsák és világossá váljon: Lincolnak nincs köze a gyilkossághoz. Az FBI a fivérek nyomába eredt, mivel szökött fegyencek, így kíméletlenül vadásztak rájuk.

Az időközben Panamába került hősök útjai ismét a börtönhöz vezettek, csakhogy a harmadik évadban Micheal különleges megbízást kapott: egy vadidegen férfit kellett kiszabadítania a Sonából, Panama rettegett fegyenctelepéről, különben mindenkit elveszített volna, aki valaha fontos volt számára.

Wentworth Miller és Sarah Wayne Callies a sorozat egyik jelenetében:


A negyedik évadban Michael és csapata bosszúhadjáratot indított a Cég ellen, és feltűnt a színen Michael halottnak hitt édesanyja is. A sorozat zárórészeiben Sara börtönbe került, de Michael minden tőle telhetőt megtett, hogy a feleségét kiszabadítsa. A főhősnek végül döntenie kellett, hogy szerelme jut ki élve vagy ő. Természetesen Sarát választotta, megadva ezzel neki és születendő kisfiának a szabad élet reményét.

Így fest most a két főszereplő, Wentworth Miller és Dominic Purcell:


A sorozat legújabb részeiben a főszereplők olyan nyomokra bukkannak, amelyek alapján Michael talán mégis életben van. Lincoln azt tervezi, hogy ezúttal ő szökteti meg az öccsét a börtönből…

Az előnézeti kép forrása: Facebook / PrisonBreak


2017. március 16. 12:11

Címkék:
a szökés


Kapcsolódó anyagok

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS