szeptember 22.
Móric

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
Infópult
Jelentkezz a Next Topmodel Hungary című műsorba!

24 amerikai és 17 német szezon után hazánkba érkezik a világ egyik legsikeresebb formátuma. Mindenki a szépségedet dicséri? Úgy sétálsz az utcán, mint egy topmodell? Minden rólad készült fotó egy magazin címlapja is lehetne? Ha igen, akkor ez a Te műsorod! Jelentkezz és legyél Te Magyarország legújabb szupermodellje! Élj a lehetőséggel! Next Topmodel Hungary - 2024 legnagyszabásúbb showműsora hamarosan a TV2-n!

NÉV: *
SZÜLETÉSI DÁTUM (ÉV, HÓNAP, NAP): *
LAKHELY (VÁROS, ORSZÁG): *
TELEFONSZÁM: *
E-MAIL CÍM: *
TESTMAGASSÁG: *
TESTSÚLY: *
CSALÁDI ÁLLAPOT: *
HAJSZÍN: *
SZEMSZÍN: *
JELENLEGI MUNKAKÖR / BEOSZTÁS: *
SZEREPELTÉL MÁR TELEVÍZIÓS MŰSORBAN? HA IGEN, MELYIKBEN? MELYIK CSATORNÁN ÉS MIKOR? *
MIÉRT JELENTKEZTÉL A MŰSORBA? *
TÖLTS FEL EGY TELJES ALAKOS KÉPET MAGADRÓL! *
TÖLTS FEL EGY KÉPET, AHOL KÖZELRŐL LÁTSZIK AZ ARCOD! *
JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A TV2 ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATÁT ÉS A MŰSOR HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZATÁT, VALAMINT ADATAIM MEGADÁSÁVAL HOZZÁJÁRULOK, HOGY A TV2 ZRT FENTI ADATAIMAT TÁROLJA ÉS EGYÉB MÓDON KEZELJE. *
ELFOGADOM


Jelentkező – az „Elfogadás” pont megjelölésével – kifejezetten, feltétlenül és visszavonhatatlanul kijelenti, hogy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján önkéntes, konkrét, tájékoztatáson alapuló, külső befolyástól mentes egyértelmű hozzájárulását adja, hogy az általa megadott, fentiekben megjelölt személyes adatait a TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., cégjegyzékszáma: 01-10-049017), mint adatkezelő és adatfeldolgozó [a továbbiakban: „TV2”], kezelje, feldolgozza és tárolja.

Az adatkezelés célja a „Next Topmodel Hungary” című műsor szereplőinek megtalálása érdekében a Műsorra történő jelentkezések elbírálása, a jelentkezők megismerése, illetve ezekkel összefüggésben vagy egyéb, jövőbeni lehetőség kapcsán a Jelentkezőkkel történő kapcsolattartás telefonon, e-mailen keresztül.

A TV2 tájékoztatja a Jelentkezőt, hogy az általa kezelt fentiekben meghatározott személyes adatokat a releváns hatályos jogszabályoknak megfelelően dolgozza fel és kezeli. A jelentkezéshez kapcsolódó adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja (az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez). A Jelentkező a jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről a TV2 Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatában (https://tv2play.hu/assets/adatkezeles/adatkezelesitajekoztato.html) tájékozódhat.

Jelentkező kifejezetten hozzájárul, hogy a megadott adatait, a válaszait, valamint a jelentkezőről csatolt fényképet TV2 a „Next Topmodel Hungary” című műsora keretén belül felhasználja, azokat a nyilvánosság részére közzé tegye.

2023. augusztus 14. 20:20
KÖZÖSSÉG