szeptember 22.
Móric

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
Infópult
Jelentkezz kamu énekesnek a Mutasd a hangod! című műsorba!

Tudsz énekelni? Vagy nem tudsz? Legyen bármelyik is, jelentkezz! Megérkezett Magyarországra a világsikerű zenei gameshow, a Mutasd a hangod! Ebben a műsorban sosem tudhatod, hogy ki énekel a saját hangján és ki az, aki mindenkit megpróbál átverni. Jelentkezz kamu énekesnek és vidd el a mesés fődíjat!

Ezen az oldalon KAMU ÉNEKESNEK tudsz jelentkezni a műsorba! Ha énekesnek vagy játékosnak jelentkeznél, akkor az alábbi linkek egyikére kattints.

Játékosnak szeretnék jelentkezni! - Katt ide!

Énekesnek szeretnék jelentkezni! - Katt ide!

Ha kamu énekesnek, akkor jó helyen jársz: töltsd ki az adatlapot és küldd el nekünk!

NÉV: *
SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: *
ÉLETKOR: *
CSALÁDI ÁLLAPOT / KAPCSOLATI STÁTUSZ: *
TELEFONSZÁM: *
E-MAIL CÍM: *
LAKCÍM: *
JELENLEGI MUNKAKÖR / BEOSZTÁS: *
EGYÉB SZAKMA, FOGLALKOZÁS (NEM AKTÍV IS): *
LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉG: *
BESZÉLT / TANULT NYELVEK: *
HOBBI: *
SZEREPELTÉL-E MÁR TELEVÍZIÓS MŰSORBAN? MELYIK CSATORNÁN ÉS MIKOR? *
SZEMÉLYESEN ISMERSZ HÍRES EMBERT, ÉNEKESET, ELŐADÓT, CELEBET? HA IGEN, HONNAN? VAN-E VELE KÖZÖS TÖRTÉNETED? *
JÁTSZOL VALAMILYEN HANGSZEREN? *
VAN VALAMILYEN KÜLÖNLEGES KÉPESSÉGED? *
TÖLTS FEL EGY FOTÓT MAGADRÓL! *
JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A TV2 ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATÁT ÉS A MŰSOR HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZATÁT, VALAMINT ADATAIM MEGADÁSÁVAL HOZZÁJÁRULOK, HOGY A TV2 ZRT FENTI ADATAIMAT TÁROLJA ÉS EGYÉB MÓDON KEZELJE. *
ELFOGADOM


HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

Jelentkező – az „Elfogadom” pont megjelölésével – önkéntes hozzájárulását adja, hogy az általa megadott személyes adatait a TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., cégjegyzékszáma: 01-10-049017) [a továbbiakban: „TV2”] az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.), valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 rendelete (GDPR) előírásaival összhangban kezelje.

A TV2 tájékoztatja a Jelentkezőt, hogy a jelen jogviszonnyal összefüggésben tudomására jutott személyes adatokat a releváns hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli. A Jelentkező a jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről a TV2 Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatában (https://tv2play.hu/assets/adatkezeles/adatkezelesitajekoztato.html) tájékozódhat.

Jelentkező kifejezetten hozzájárul, hogy a megadott adatait, a válaszait, valamint a jelentkezőről csatolt fényképet TV2 a „Mutasd a hangod!” című műsora keretén belül felhasználja, azokat a nyilvánosság részére közzé tegye.

2023. június 24. 11:48
KÖZÖSSÉG