szeptember 22.
Móric

TV2 Play MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS INFÓPULT KARRIER TV2 AKADÉMIA ÉRTÉKESÍTÉS JELENTKEZZ! RÓLUNK ABOUT US ÜBER UNS
Infópult
Jelentkezz a Power of Love című műsorba!

Szingli vagy és nyitott az ismerkedésre? Elmúltál 18, de nem vagy még 35 éves? Dögösnek tartod magad? Szereted a kalandokat? Ha minden kérdésre igen a válaszod, akkor ne habozz, jelentkezz, mert ha lemaradsz, kimaradsz életed egyik legnagyobb kalandjából, ahol megtalálhatod az igaz szerelmet és több mint 10 millió forint is ütheti a markod!

NÉV: *
SZÜLETÉSI DÁTUM (ÉV, HÓNAP, NAP): *
VÁROS, ORSZÁG: *
TELEFONSZÁM: *
E-MAIL CÍM: *
TESTMAGASSÁG: *
TESTSÚLY: *
CSALÁDI ÁLLAPOT: *
GYERMEKEK SZÁMA, KORA, NEME: *
HAJSZÍN: *
SZEMSZÍN: *
JELENLEGI MUNKAKÖR / BEOSZTÁS: *
SZEREPELTÉL MÁR TELEVÍZIÓS MŰSORBAN? *
HA IGEN, MELYIKBEN? MELYIK CSATORNÁN ÉS MIKOR? *
MIÉRT JELENTKEZTÉL A MŰSORBA? *
JELLEMEZD ÖNMAGAD ÖT SZÓVAL! *
JELLEMEZD ÖT SZÓVAL AZ IDEÁLODAT! *
MESÉLD EL ÉLETED LEGJOBB RANDEVÚJÁT! *
MESÉLD EL ÉLETED LEGKÍNOSABB RANDEVÚJÁT! *
TÖLTS FEL EGY TELJES ALAKOS KÉPET MAGADRÓL! *
JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A TV2 ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATÁT ÉS A MŰSOR HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZATÁT, VALAMINT ADATAIM MEGADÁSÁVAL HOZZÁJÁRULOK, HOGY A TV2 ZRT FENTI ADATAIMAT TÁROLJA ÉS EGYÉB MÓDON KEZELJE. *
ELFOGADOM


HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

Jelentkező – az „Elfogadom” pont megjelölésével – önkéntes hozzájárulását adja, hogy az általa megadott személyes adatait a TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., cégjegyzékszáma: 01-10-049017) [a továbbiakban: „TV2”] az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.), valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 rendelete (GDPR) előírásaival összhangban kezelje.

A TV2 tájékoztatja a Jelentkezőt, hogy a jelen jogviszonnyal összefüggésben tudomására jutott személyes adatokat a releváns hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli. A Jelentkező a jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről a TV2 Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatában (https://tv2play.hu/assets/adatkezeles/adatkezelesitajekoztato.html) tájékozódhat.

Jelentkező kifejezetten hozzájárul, hogy a megadott adatait, a válaszait, valamint a jelentkezőről csatolt fényképet TV2 a „Power of Love” című műsora keretén belül felhasználja, azokat a nyilvánosság részére közzé tegye.

2023. június 23. 10:39
KÖZÖSSÉG